Skip links

Prodejny / Interiér

Menu

Příklady použití

Díky našim dlouholetým zkušenostem a odborným znalostem jsme připraveni vám kdykoli poradit a vybrat ten nejvhodnější materiál pro vaše použití.

Samolepky si můžete zvolit lesklé či matné s povrchovou úpravou laminace pro zvýšení odolnosti.
Všechny samolepky Vám samozřejmě i tvarově vyřežeme. Uvádíme průřez materiálů a užití.

Bílá samolepka na výlohy, označení prodejny, dekorace prodejny nebo kanceláře, obrazy na lehčené desce, polep výstavního stánku, označení zboží, regálů …

Rádi vám poradíme s výběrem samolepky. Samolepky mají různé typy lepidla a vlastnosti. Záleží na tom co se bude polepovat (např jaký tvar, máme samolepky vhodné na rovné plochy a na nerovné povrchy). Budete něco přelepovat ? (potřebujete šedé lepidlo nebo vyšší gramáž folie), Budete lepit na okno? (požadujete průhled, nebo průhled ne, ale propustnost světla atd ). Trvanlivost samolepky (krátkodobá záležitost a požadujete, aby samolepka zanechávala lepidlo při odlepování, nebo trvanlivost co nejdéle) a kdo bude samolepku lepit, (jedete na výstavu do zahraničí a budete si sami stánek polepovat a taky samolepky odstraňovat.)

Průhledná PVC samolepka s voděodolným tiskem je vhodná pro aplikaci na rovné povrchy. Samolepku je možno laminovat lesklou nebo matnou laminací pro zvýšení mechanické a UV ochrany. V případě aplikace na sklo je možno vytisknout zrcadlově.

Takzvané OWV (One Way Vision) fólie určené pro polepy výloh a dopravních prostředků. Tuto fólii můžete znát z obchodů a autobusů, kdy lidé zvenku vidí reklamu, ale lidé zevnitř vidí nerušeně ven.

Magnetické samolepky si jednoduše nalepíte například na sklo, na samolepku si můžete vytisknout jakýkoliv motiv a následně takto využívat jako nástěnku s magnetkami. Nabízíme možnost ořezu na požadovaný tvar.

Podlahová reklama je velmi oblíbená reklama na prodejnách i v halách firmy. Na vytištěnou grafiku aplikujeme speciální ochranný samolepicí film se strukturou, který snižuje riziko uklouznutí, pakliže na ně člověk vkročí. Strukturované laminace prodlužují mnohonásobně životnost grafiky, laminace má atest R9-R12 dle normy DIN 51130 pro pohyb v obuvi.

Poptávka Potisk samolepící folie